Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a pus 1.000 de euro sub ştergătorul unei maşini din Deva. Urmarea e halucinantă

Un bărbat a pus 1.000 de euro sub ştergătorul unei maşini din Deva. Urmarea e halucinantă

Un bărbat a pus 1.000 de euro sub ştergătorul unei maşini din Deva. Urmarea e halucinantă
Sursa foto: foto: pixabay.com
01 Aug 2016   •   16:02

Un tânăr de 24 de ani, din Hunedoara, a luat țeapă prin metoda ”Accidentul”. El a fost sunat și convins că trebuie să plătească o mie de euro pentru a-și salva o rudă implicată într-un accident de circulație, potrivit ziuadevest.ro.

Bărbatul a dus, ieri dimineață, banii în Deva și i-a lăsat sub ștergătorul de la parbrizul unei mașini, așa cum primise indicații la telefon. După ce și-a dat seama că a fost înșelat, tânărul s-a dus la Poliția Hunedoara și a povestit că, în timpul nopții, a fost sunat pe telefonul fix de acasă, iar un bărbat s-a recomandat a fi vărul său din Brăila. Individul i-a spus că a fost implicat într-un accident rutier, în care a rănit grav un copil.

”La un moment dat, convorbirea a fost preluată de un alt bărbat, presupus procuror, care i-a spus că în acest caz este nevoie de suma de 5.800 de euro pentru că vărul sau să se împace cu familia minorului lovit. Tânărul i-a spus apelantului că dispune doar de suma de 1.000 euro și s-a deplasat în municipiul Deva, unde a lăsat suma de bani sub ștergătorul parbrizului unui autoturism”, au declarat surse din poliție.

Când s-a dus acasă, acesta și-a sunat vărul și a aflat că a fost înșelat. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

×
Subiecte în articol: metoda accidentul
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close