Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Argeș a sunat la 112 pentru că nu reușea să ia legătura cu fosta iubită

Un bărbat din Argeș a sunat la 112 pentru că nu reușea să ia legătura cu fosta iubită

Un bărbat din Argeș a sunat la 112 pentru că nu reușea să ia legătura cu fosta iubită, iar gestul său a fost taxat de polițiștii care l-au amendat cu 400 de lei.

Un bărbat din Argeș a sunat la 112 pentru că nu reușea să ia legătura cu fosta iubită
Sursa foto: Politia Romana/Facebook
03 Mar 2020   •   09:16

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, din Dragoslavele, a sunat la 112 și a anunțat că fosta lui iubită a fost sechestrată. El le-a explicat anchetatorilor că femeia cu care încheiase de curând relația ar fi într-o situație de pericol, la o adresă din Câmpulung pe care nu o cunoaște.

„Polițiștii au contactat-o pe femeia în cauză, care, inițial, nu a vrut să comunice locația la care se afla. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că femeia nu se afla în pericol și nici nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au transmis polițiștii.

Aceștia au mai precizat că pentru verificarea aspectelor sesizate, anchetatorii au obținut informații inclusiv de la vecini și rude ale femeii.

În urma verificărilor efectuate, bărbatul care a făcut sesizarea a fost amendat cu 400 de lei, pentru „alarmarea organelor specializate pentru a inteveni în caz de pericol, fără motiv întemeiat”.

Surse judiciare au declarat că acesta nu știa unde este fosta iubită și spera ca așa să dea de urma ei.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: apel 112 Argeş
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close