Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a violat o tânără şi şi-a uitat telefonul în casa acesteia

Un bărbat a violat o tânără şi şi-a uitat telefonul în casa acesteia

Un bărbat a violat o tânără şi şi-a uitat telefonul în casa acesteia
Sursa foto: Foto: techiemania.com
de M.Z.    |    08 Mai 2012   •   12:24

Un bărbat acuzat că ar fi violat o tânără din Iaşi, după ce a pătruns în apartamentul acesteia, este căutat de poliţişti, identitatea acestuia fiind stabilită după ce bărbatul şi-a uitat telefonul mobil în locuinţa victimei.

Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre o marţi, când  bărbatul a intrat în apartamentul fetei, situat în zona centrală a municipiului, spun anchetatorii, potrivit Mediafax.

Tânăra i-a deschis uşa, crezând că este prietenul său. Agresorul a ameninţat-o pe fată, apoi a violat-o.

Aceasta a depus plângere la Poliţie, iar identitatea bărbatului a fot stabilită după ce acesta şi-a uitat telefonul mobil în locuinţa victimei.

"A fost stabilită identitatea autorului faptei. Avem un principal suspect şi îl căutam pentru a-l aduce la sediul Poliţiei pentru cercetări. Bărbatul a reuşit să intre în casă după ce tânăra i-a deschis uşa", a declarat, marţi, comisarul Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, pe numele bărbatului au mai fost depuse două plângeri, tot pentru viol, iar victimele sunt tinere care oferă servicii de masaj erotic.

×
Subiecte în articol: Iași viol barbat tanara telefon mobil locuinta
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close