Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat care a votat de trei ori la primul tur: "De data asta votez de cinci" (VIDEO)

Un bărbat care a votat de trei ori la primul tur: "De data asta votez de cinci" (VIDEO)

Un bărbat care a votat de trei ori la primul tur: "De data asta votez de cinci" (VIDEO)
Sursa foto: iesean
06 Dec 2009   •   08:47

Un cetăţean din Piatra Neamţ şi-a declarat în faţa camerelor de filmat intenţia de a vota de cinci ori, la acest tur de scrutin. Asta după ce la turul trecut a votat numai...de trei ori. Bărbatul spune că nu i se poate întâmpla nimic, pentru că este bolnav şi nu poate suporta detenţia.

Omul s-a trezit de dimineaţă şi s-a postat la coada de la secţia de votare din Gara de Nord din Capitală. De aici, va pleca spre alte secţii, după cum el singur i-a declarat reporterului Antena 3. Bărbatul poartă cu el un articol de ziar al cărui protagonist este şi spune că vrea să arate României că ?se poate face de mai multe ori?.

ÎNAINTE DE PRIMUL VOT


La ieşirea din secţia de votare de la Gara de Nord, bărbatul a dezlipit cu nonşalanţă autocolantul cu ştampila "votat" de pe cartea de identitate provizorie şi l-a lipit...pe frunte, declarând că este gata să meargă să voteze în altă parte. El a spus că a completat declaraţiile pe propria răspundere că nu a mai votat în alt loc.

Dacă aveţi informaţii sau aţi sesizat nereguli la secţiile de votare, le puteţi trimite pe adresa neregulilavot@antena3 sau puteţi încărca imaginile surprinse pe VideoNews

DUPĂ PRIMUL VOT


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: vot alegeri
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close