Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat cu probleme psihice, acuzat că şi-a omorât mama, a dispărut de la spitalul de psihiatrie din Câmpina. Încă nu a fost găsit

Un bărbat cu probleme psihice, acuzat că şi-a omorât mama, a dispărut de la spitalul de psihiatrie din Câmpina. Încă nu a fost găsit

Un bărbat cu probleme psihice, acuzat că şi-a omorât mama, a dispărut de la spitalul de psihiatrie din Câmpina. Încă nu a fost găsit
de O.P.    |    05 Apr 2012   •   05:48
Un bărbat de 45 de ani, acuzat că şi-a ucis mama în luna ianuarie, a dispărut fără urmă de la un spital de psihiatrie din Câmpina. Zeci de poliţişti şi jandarmi îl caută acum în pădurile din zonă, dar şi în Ploieşti, în locurile pe care obişnuia să le frecventeze. Bărbatul urma să fie supus unei expertize psihiatrice.

Atunci când a fugit, era îmbrăcat în pijamaua şi halatul de la spital, de culoare gri.

Poliţia l-a dat în urmărire generală pe ploieşteanul de 45 de ani care a fugit de la Spitalul de Neuropsihiatrie Voila din Câmpina. 

Acesta este suspectat că şi-a omorât mama în vârstă de 78 de ani în luna ianuarie. Din spital, bărbatului nu i-a fost prea greu să evadeze, mai ales că nu era supravegheat permanent.

Pavilioanele unde sunt ţinuţi pacienţii şi curtea spitalului nu sunt complet împrejmuite cu garduri, iar întreaga proprietate se întinde pe mai bine de 20 de hectare.

Medicii spun că bărbatul începuse să se simtă din ce în ce mai bine în acest spital, aşa că atunci când a aflat că va fi transferat s-a speriat.

Deşi medicii de la Spitalului de Neuropsihiatrie Voila spun că bărbatul nu reprezintă un pericol, vecinii sunt îngroziţi de gândul că un criminal circulă nestingherit printre ei. Politiştii au căutat în toată zona din apropierea spitalului însă până acum nu i-au dat de urmă.






×
Subiecte în articol: probleme psihice
Parteneri
Șeful Casei de Pensii pune punct speculaţiilor legate de banii seniorilor
x close