Antena 3 Actualitate Un bărbat dat dispărut a supraviețuit cinci nopți în pădure în frig până să fie găsit: Se rătăcise în Munții Buzăului

Un bărbat dat dispărut a supraviețuit cinci nopți în pădure în frig până să fie găsit: Se rătăcise în Munții Buzăului

de Mia Lungu    |    11 Mar 2021   •   09:32
Un bărbat dat dispărut a supraviețuit cinci nopți în pădure în frig până să fie găsit: Se rătăcise în Munții Buzăului
Sursa foto: Hepta

A supravieţuit cinci nopţi în pădurea din Munţii Buzăului şi s-a învelit cu ramuri de pin. Protagonistul incredibilei poveşti este un bărbat în vârstă de 49 de ani. Acesta a fost găsit de şoferul unui utilaj de încărcat lemne, la cinci zile după ce rudele au declarat dispariţia sa

Bărbatul a fost găsit în pădure la aproximativ 15 km distanță de domiciliul său. El le-a povestit polițiștilor că s-a rătăcit, în tot acest timp a dormit în pădure și s-a învelit cu ramuri de pin pentru că vremea a fost destul de friguroasă. Numai norocul a făcut să nu apară și vreo sălbăticiune care să-i dea de furcă bărbatului.

Omul a fost recuperat din pădure de șoferul unui utilaj de transport lemne, care de altfel l-a și dus în cea mai apropiată localitate. Acolo a fost recunoscut că fiind persoană dispărută de către poștașul din sat, care de altfel a și anunțat autoritățile.

Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că a plecat de acasă pe jos, din localitatea Gură Teghi către Nehoiu, însă la un moment dat s-a rătăcit prin pădure și așa a ajuns în apropierea localității Plaiul Nucului din comună Lopătari. 

A fost investigat din punct de vedere medical iar ulterior a fost lăsat să plece acasă la familia lui.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close