Antena 3 CNN Actualitate Un jurnalist de 1,98 metri s-a fotografiat cu capul în tavanul unei staţii de pe traseul noului metrou: "Jur că nu stau pe vârfuri"

Un jurnalist de 1,98 metri s-a fotografiat cu capul în tavanul unei staţii de pe traseul noului metrou: "Jur că nu stau pe vârfuri"

Guvernul Orban s-a grăbit să deschidă metroul din Drumul Taberei, chiar dacă lucrările nu au fost finalizate sută la sută. Cum ne aflăm în campanie electorală, liderii PNL şi preşedintele Klaus Iohannis au profitat de moment pentru a puncta la capitolul imagine.

Un jurnalist de 1,98 metri s-a fotografiat cu capul în tavanul unei staţii de pe traseul noului metrou: "Jur că nu stau pe vârfuri"
Sursa foto: foto: Facebook/Mihai Nicut
de Cristi Popovici    |    15 Sep 2020   •   21:45

Realitatea însă arată că mai este mult de muncă la noul metrou. Iar o dovadă a fost oferită pe Facebook de un jurnalist al site-ului economica.net, care s-a fotografiat într-una din staţii.

Jurnalistul, cu o înălţime de 1.98 metri, a postat o fotografie din staţia Valea Ialomiţei în care atinge cu capul tavanul.

"Toate bune și frumoase cu metroul nou de Drumul Taberei, mai puțin una... Jur ca nu stau pe vârfuri!", este descrierea fotografiei care arată că cei care au construit staţia au greşit, cel mai probabil, proiectul şi au amplasat tavanul mai jos decât trebuia. 

"E pe bune, nu m-am ridicat pe vârfuri. Nu știu cum e la altele. Cat despre magistrala de metrou în sine, e foarte mișto, tot! Sau cel puțina prima vedere", a scris Mihai Nicuț, redactorul-șef adjunct al site-ului economica.net, într-o postare pe Facebook.

Ce probleme sunt pe traseul metroului din Drumul Taberei

 Un raport al subcomisiei pe specialitatea Construcţii, Arhitectură şi Edilitare care a participat la recepţia metroului din Drumul Taberei constata săptămana trecute zeci de probleme la lucrarea începută acum nouă ani. Printre ele:

- nu sunt finalizate lucrările la accesurile A, A1, B1, B și pasajul pietonal aferent acestora la stația Parc Drumul Taberei (sunt în diferite stadii de realizare)

-fisuri în pardoseala din plăci de granit la nivel peron/ STAȚIA VALEA IALOMIȚEI

- existența apei în puțul liftului
    • Canalul de ventilaţie este luminat necorespunzător
    • De completat tabla la golul de sub escalatoare / STAȚIA ACADEMIA MILITARĂ – obiectul 19

Chiar şi cu aceste probleme, la care se adaugă multe altele din rapoartele comisiilor care au efectuat recepţia, Metrorex a decis inaugurarea noului metrou, în prezenţa premierului Ludovic Orban şi a preşedintelui Klaus Iohannis.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close