Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat de 43 de ani din Odorheiu Secuiesc a murit în urma unui cumplit accident de muncă. Spirala unei autobetoniere i-a zdrobit capul

Un bărbat de 43 de ani din Odorheiu Secuiesc a murit în urma unui cumplit accident de muncă. Spirala unei autobetoniere i-a zdrobit capul

Un bărbat de 43 de ani din Odorheiu Secuiesc a murit în urma unui cumplit accident de muncă. Spirala unei autobetoniere i-a zdrobit capul
Sursa foto: foto: Intact Images
16 Oct 2013   •   22:01

Un bărbat de 43 de ani, din Ilfov, care lucra la repararea curţii unui supermarket din Odorheiu Secuiesc, a murit dupã ce spirala unei autobetoniere pe care o alimenta i-a zdrobit capul, conform MEDIAFAX.
   
Inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Harghita, Dorin Male, a declarat că bărbatul de 43 de ani era angajatul unei firme din judeţul Ilfov şi efectua lucrări de reparaţii la curtea unui supermarket din municipiu.
   
Muncitorul lucra pe o platformă, la o înălţime de doi metri, alimentând o autobetonieră, când partea exterioarã a spiralei care amestecă materialele în cuvă l-a lovit în cap, zdrobindu-i-l.
   
În urma loviturii puternice, bărbatul a fost aruncat la pământ şi, cel mai probabil, susţin inspectorii de muncă, a murit pe loc în urma rănilor grave suferite la cap.

Trupul neînsufleþit al acestuia a fost transportat la morga Spitalului Municipal din localitate.
   
O echipã de la ITM Harghita a declanşat o anchetă, care va stabili împrejurările exacte ale producerii accidentului şi, ulterior, vor fi traşi la răspundere şi vinovaţii.
   
Potrivit şefului ITM Harghita, muncitorul mort era căsătorit şi avea două fete, dintre care una este minoră.

×
Subiecte în articol: Odorheiu Secuiesc mort
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close