Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat de 43 de ani, înjunghiat de mama iubitei sale. Nu era de acord cu relația dintre cei doi

Un bărbat de 43 de ani, înjunghiat de mama iubitei sale. Nu era de acord cu relația dintre cei doi

Un bărbat de 43 de ani, înjunghiat de mama iubitei sale. Nu era de acord cu relația dintre cei doi
03 Mar 2019   •   13:14

Un bărbat de 43 de ani din Câmpia Turzii a fost înjunghiat de mama iubitei sale. 

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, în fața unui magazin din oraș. Tânărul a fost atacat de mama și bunica fetei de 21 de ani cu care era într-o relație. 

Acesta a povestit că bunica iubitei i-a aruncat cu sare în ochi, iar mama acesteia a încercat să-l înjunghie în burtă. El s-a ferit și l-a înjunghiat, de fapt, în picior. 

Bărbatul a primit îngrijiri medicale și a depus plângere la poliție. 

"Numa` m-am trezit că baba de 80 de ani scoate o pungă şi-mi aruncă sare în ochi, să nu văd, în timp ce maică-sa urlă la mine să-i las fata în pace, că are doar 21 de ani! Şi m-a şi luat la palme, gest la care n-am replicat fizic fiindcă, într-adevăr, le meritam pentru cuvintele urâte pe care i le-am adresat fetei. Dar nici n-am apucat să-i spun că, într-adevăr, fata ei are 21 de ani dar şi o experienţă vastă de viaţă c-o văd cum scoate, rapid, din poşetă un cuţit. Nu m-am speriat, crezând că vrea doar să mi-l fluture prin faţa ochilor, ca să mă sperie, dar am observat cum încearcă să mi-l înfigă în burtă. M-am tras în ultima clipă din faţa cuţitului, dar el mi-a străpuns piciorul", a declarat bărbatul pentru gazetadecluj.ro.

×
Subiecte în articol: barbat mama Campia Turzii
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close