Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat de 58 de ani din Vaslui, atacat de haita de câini a unui cioban

Un bărbat de 58 de ani din Vaslui, atacat de haita de câini a unui cioban

Un bărbat de 58 de ani din Vaslui, atacat de haita de câini a unui cioban
Sursa foto: foto: Intact Images
15 Oct 2013   •   21:15

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din localitatea vasluiană Jigălia, a ajuns în stare gravă la spitalul din Bârlad cu mai multe plăgi muşcate, după ce a fost atacat pe câmp de o haită de câini care aparţinea unui cioban de la o stână din afara satului, conform MEDIAFAX.
   
Potrivit celor povestite de bărbat cadrelor medicale de la Spitalul de Urgenţă Bârlad, a fost atacat de haita de câini în timp ce se îndrepta spre o stână din afara localităţii Jigălia, de unde voia să cumpere lapte.

Muşcat de mai multe ori de picioare, mâini şi torace, bărbatul a fost salvat de oamenii care se aflau la stână în acel moment, înainte de a fi sfâşiat.
   
"Pacientul prezenta mai multe plãgi muşcate, unele profunde, în special în zona gambelor. Internat la Secţia de Chirurgie Plastică, acesta va fi supus unor intervenţii chirurgicale de suturare a rănilor, în prezent fiind în afara oricărui pericol", a declarat directorul medical al Spitalului de Urgenţă Bârlad, Gabriela Daniş.
   
Acesta este cel de-al doilea caz în judeţul Vaslui în ultima săptămână în care un bărbat ajunge în stare gravă la spital după ce a fost atacat de o haită de câini.

×
Subiecte în articol: stana muscat atacat caini
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close