Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Bacău şi-a omorât fiica de trei ani crezând că e posedată de diavol (VIDEO)

Un bărbat din Bacău şi-a omorât fiica de trei ani crezând că e posedată de diavol (VIDEO)

Un bărbat din Bacău şi-a omorât fiica de trei ani crezând că e posedată de diavol (VIDEO)
31 Aug 2009   •   12:35


Poveste cumplită, duminică seară, în Bacău. Un fost boxer de performanţă şi-a măcelărit copila de trei ani cu cuţitul. Bărbatul le-a declarat apoi poliţiştilor că şi-a ucis fetiţa pentru că l-a văzut pe diavol în chipul ei.

Omul s-a enervat din senin, a intrat în camera micuţei şi a început să o înjunghie. Apoi, criminalul s-a urcat într-o maşină, a apăsat acceleraţia şi s-a oprit în primul vehicul care i-a apărut în faţa ochilor: un autocar plin cu pasageri.

Bărbatul a renunţat la boxul profesionist pentru a lucra în Marea Britanie. Plănuia să se întoarcă în ţară cu bani şi să ridice o casă.

După trei zile petrecute în ţară, însă, planurile au fost date peste cap. Într-o clipă, s-a transformat din tatăl iubitor de altădată, într-un ucigaş.

Nu regretă nimic, spun anchetatorii. Şi-a recunoscut senin fapta, în faţa lor. A şi motivat-o. Într-un mod... şi mai halucinat. Le-a spus procurorilor că fetiţa lui de trei ani era posedată de diavol.

O cădere psihică sau o tulburare mintală. Însă doar analizele şi expertiza psihiatrică pot stabili dacă a fost vorba de aşa ceva. Deocamdată s-a stabilit doar că nu era băut.

Cei care-l cunosc pe bărbat spun că nu se simţea deloc bine de când venise în ţară. Avea un comportament anormal. Situaţia s-a agravat duminică, la înmormântarea buncii sale. Pentru că se făcea de râs, familia l-a trimis acasă.

Acolo, însă, a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat fetiţa abia trezită din somn. Disperată, soţia lui a dus-o pe copilă de urgenţă la spital. Însă fata a mai trăit doar câteva minute.

În timp ce ea-şi dădea ultima suflare, tatăl a luat maşina cu care se întorsese din Marea Britanie, şi, deşi nu avea permis, a pornit într-o goană nebună pe drumul spre Oneşti. S-a mai oprit doar într-un autobuz cu 40 de pasageri.

Şoferul crede că omul era hotârât să moară. A scăpat însă cu răni uşoare şi a intrat pe mâna poliţiştilor.

La Bacău, familia e şocată. Socrul, poliţist cu funcţie importantă pe plan local, e şocat de cele întâmplate. Mai ales că totul s-a petrecut în casa sa.

Familia urma să plece marţi, în Italia, la campionatul mondial unde fratele criminalului, şi el boxer, concura. Acum se pregătesc toţi de înmormântarea fetiţei, iar tatăl ucigaş, de judecată.



Observator


×
Subiecte în articol: ucigas fetita diavol Bacău
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close