Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Bârlad a murit după ce bucăţi de gheaţă i-au căzut în cap. Proprietarul magazinului cu pricina, amendat de Primărie

Un bărbat din Bârlad a murit după ce bucăţi de gheaţă i-au căzut în cap. Proprietarul magazinului cu pricina, amendat de Primărie

Un bărbat din Bârlad a murit după ce bucăţi de gheaţă i-au căzut în cap. Proprietarul magazinului cu pricina, amendat de Primărie
Sursa foto: Foto: videonews.ro
20 Feb 2012   •   16:10
Update 18.30 - Proprietarul complexului comercial din centrul municipiului Bârlad, de pe acoperişul căruia a căzut o cantitate importantă de gheaţă şi zăpadă, omorând astfel un bărbat de 43 de ani, va fi amendată de primărie cu 2.500 de lei pentru că nu a îndepărtat din timp ţurţurii de pe streşinile magazinului.

Un bărbat a murit, luni după-amiază, după ce a fost lovit de mai multe bucăţi de gheaţă desprinse de pe acoperuişul unei clădiri din Bârlad. În clădirea cu pricina funcţionează un magazin, informează Mediafax.

Bărbatul care a murit curăţa zăpada din faţa imobilului în momentul producerii incidentului, susţin poliţiştii care au început o anchetă în acest caz.
   
Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, bărbatul era angajat al societăţii care deţine supermarket-ul din zona centrală a municipiului Bârlad, iar în momentul producerii incidentului el se afla în faţa imobilului, unde curăţa zăpada.

Incidentul a avut loc într-o zonă centrală a oraşului, la un magazin cu două nivele, după ce o cantitate mare de zăpadă şi gheaţă a căzut de pe acoperişul clădirii, lovind un bărbat.
   
Imediat după incident, bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în comă la Spitalul de Urgenţă din Bârlad, unde a murit la aproximativ o oră de la internare.
   
"Pacientul a fost internat în comă de graduil al doilea, având ruptură de ficat şi de plămâni. În aproximativ o oră de la internare a intrat în stop cardio-respirator din păcate neresuscitabil", a declarat directorul medical al Spitalului de Urgenţă Bârlad, Gabriela Daniş.
   
La rândul său, Daniel Ungureanu, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Vaslui, a declarat că în momentul în care ambulanţa a ajuns la faţa locului bărbatul fusese scos de sub zăpadă de către trecători şi dus în incinta magazinului.
   
    

×
Subiecte în articol: Barlad
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close