Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Bârlad a sunat la 112 pentru că avea nevoie de un taxi până în Vaslui

Un bărbat din Bârlad a sunat la 112 pentru că avea nevoie de un taxi până în Vaslui

Un bărbat din Bârlad a sunat la 112 pentru că avea nevoie de un taxi până în Vaslui
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Feb 2014   •   16:17
Un bărbat din Bârlad a sunat la 112 si a spus ca este in stare grava doar pentru ca avea nevoie sa fie dus de cineva la Vaslui. Cind ambulanta a ajuns la spital, in Vaslui, pacientul mincinos s-a ridicat de pe targa si a rupt-o la fuga. 
 
Poliţia spune că nu poate face nimic în astfel de cazuri, pentru că medicii nu-si permit sa ignore un apel de urgenta.
 
Bărbatul care a pus pe drumuri poliţia şi ambulanţe se afla în apropierea satului Cozmeşti. A sunat la 112 şi a anunţat că a fost urcat cu forţa într-un autovehicul, sechestrat şi apoi aruncat pe câmp. Medicii de pe salvare l-au găsit în locul pe care-l indicase şi l-au transportat la spital. Nu au bănuit că ar fi ceva în neregulă în povestea lui, până nu au ajuns la spital, în Vaslui. Individul a luat-o la goană către poarta instituţiei. În faţa presei  nu a mai recunoscut nimic.
 
Medicii de pe ambulanţă şi-au dat seama că starea de sănătate a bărbatului era bună şi că de fapt avusese nevoie de un mijloc de transport până în Vaslui. 
 
În judetul Vaslui se înregistreaza zilnic doua-trei apeluri abuzive,  în care ambulanţa se deplaseaza degeaba la locul intervenţiei. 
 

×
Subiecte în articol: Barlad 112 taxi ambulanta Politie
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close