Antena 3 Actualitate Un bărbat din Braşov refuză să dea bani la stat. Erwin Albu este dispus să facă orice fel de muncă pentru a-şi plăti datoriile

Un bărbat din Braşov refuză să dea bani la stat. Erwin Albu este dispus să facă orice fel de muncă pentru a-şi plăti datoriile

de S.T.    |    28 Mar 2015   •   13:23

Un bărbat din Braşov a reuşit să-şi transforme amenzile pe care ar fi trebuit să le plătească la stat, în ore de muncă în folosul comunităţii. Omul a strâns peste 80.000 de lei amenzi pe care le-a primit pentru că a participat la mai multe proteste. Bărbatul spune că prin prestarea de muncă va reuşi ca banii pe care îi are de dat la stat să nu poată fi în niciun fel direcţionaţi către activităţi nefolositoare sau şpăgi.

Erwin Albu a organizat primele proteste în 2011, atunci când Spitalul Orăşenesc din Codlea a fost închis. A fost ridicat de jandarmi, dus la poliţie pentru declaraţii şi amendat. Amenzile au curs odată cu numeroasele proteste la care a participat. Transformarea acestora în muncă în folosul comunităţii este o altă formă de protest a bărbatului.

Erwin Albu este dispus să facă orice fel de muncă pentru a-şi plăti datoriile.

La mijlocul acestei săptămâni, tânărul protestatar a fost la primăria din Codlea pentru a-i fi repartizate 216 de ore de muncă.
×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close