Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Călăraşi, dat dispărut de familie, a fost găsit în arest, în Bucureşti. Pentru ce a fost „săltat“

Un bărbat din Călăraşi, dat dispărut de familie, a fost găsit în arest, în Bucureşti. Pentru ce a fost „săltat“

Un bărbat din Călăraşi, dat dispărut de familie, a fost găsit în arest, în Bucureşti. Pentru ce a fost „săltat“
Sursa foto: Foto: infomm.ro
02 Iul 2012   •   16:54

Un bărbat de 42 de ani, din judeţul Călăraşi, dat dispărut de familie, a fost găsit de poliţişti, în urma verificărilor, în arestul unei secţii de poliţie din Bucureşti, fiind cercetat pentru furt calificat, informează Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, mama bărbatului a reclamat la Poliţie că fiul său a dispărut, însă, în urma investigaţiilor, oamenii legii au descoperit că acesta se afla în arest, fiind cercetat pentru furt calificat.
   
"În urma activităţilor întreprinse de către poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Gălbinaşi privind sesizarea unei femei de 74 de ani, din comuna Fundeni, care anunţase dispariţia de la domiciliu a fiului său, un bărbat de 42 de ani, plecat cu bicicleta în municipiul Bucureşti, pentru a face cumpărături, s-a stabilit că acesta se află în arestul Secţiei 23 Poliţie din municipiul Bucureşti, fiind cercetat pentru furt calificat", se arată într-un comunicat al Poliţiei Judeţene Călăraşi.
   

×
Subiecte în articol: Calarasi sectie de politie
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close