Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Găeşti, bolnav psihic, a încercat să violeze o tânără în parc

Un bărbat din Găeşti, bolnav psihic, a încercat să violeze o tânără în parc

Un bărbat din Găeşti, bolnav psihic, a încercat să violeze o tânără în parc
Sursa foto: Foto: emildragota.blogspot.com
08 Apr 2011   •   18:35
Un tânăr de 23 de ani, bolnav psihic, terorizează oraşul Găeşti. După ce anul trecut i-a băgat în sperieţi pe angajaţii unei bănci, ameninţându-i cu un pistol de jucărie, ieri a atacat o elevă de 16 ani. Fata a fost batjocorită, ziua în amiaza mare, într-o toaletă din parcul oraşului.

Adolescenta, împreună cu o colegă voiau să se plimbe prin parc, după cursuri. La un moment dat, fata a intrat într-o toaletă. Atunci a fost atacată.

Adolescenta şi colega ei au început să ţipe. Un băiat care trecea prin zonă a fost scăparea fetei. Agresorul s-a speriat de tânăr şi a luat-o la fugă.

N-a ajuns departe. Poliţiştii au reuşit să pună mâna pe el. La secţie, le-a spus oamenilor legii că fata a fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu el. Ar fi şi plătit-o pentru asta.

Anchetatorii sunt însă de altă părere şi au întocmit un dosar penal pe numele atacatorului. Totuşi, chiar dacă va fi găsit vinovat, el ar putea să nu ajungă la închisoare.

Agresorul a mai avut probleme cu legea. În urmă cu doi ani, a încercat să jefuiască o bancă, înarmat cu un pistol de jucărie. A scăpat de această acuzaţie pentru că medicii au ajuns la concluzia că nu a avut discernământ. 




×
Subiecte în articol: viol Gaesti toaleta parc tanara
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close