Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Gorj a ajuns în comă, după ce a fost muşcat de o insectă

Un bărbat din Gorj a ajuns în comă, după ce a fost muşcat de o insectă

Un bărbat din Gorj a ajuns în comă, după ce a fost muşcat de o insectă
Sursa foto: Foto: Mediafax
02 Sep 2011   •   23:01

Un bărbat din Gorj este în comă, după ce a fost muşcat de o insectă. S-a dus mai întâi la spitalul din Târgu-Jiu, unde i s-a pus diagnosticul "Zona Zoster" şi i s-a dat un algocalmin. Vorbim despre acelaşi spital unde o tânără de 17 ani a murit, luna trecută, dintr-o altă greşeală a medicilor. Ei i s-a spus că are amigdalită, deşi suferea de pancreatită acută.

Bărbatul de 37 de ani s-a prezentat la urgenţe cu febră, dureri şi o eczemă pe spate. I s-a spus că are zona zoster, că nu este nici o înţepătură, i s-a dat o reţetă şi a fost trimis acasă.

Acasă, bărbatul s-a simţit din rău în mai rău. Avea stări de ameţeală, vomă şi dureri insuportabile. N-a mai suportat şi a cerut părerea celui de-al doilea specialist, din cadrul aceluiaşi spital.

 Bărbatului i s-au făcut toate analizele şi în câteva ore medicul a decis să-l trimită la spitalul judeţean din Craiova, în stare gravă. Eczema se umflase, iar durerile erau din ce în ce mai mari.

Când au văzut că este mai mult mort decât viu, rudele au cerut transferul în Capitală.

Într-un final, un elicopter l-a adus pe bărbat la spitalul Matei Balş. Dar nici medicii de aici nu ştiu ce să spună despre starea omului.




×
Subiecte în articol: Gorj barbat muscatura spital medici Capitală
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close