Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Neamț și-a înjunghiat soția și gemenele în vârstă de două luni. Unul dintre bebeluși a murit

Un bărbat din Neamț și-a înjunghiat soția și gemenele în vârstă de două luni. Unul dintre bebeluși a murit

Crimă șocantă în Roman, județul Neamț, sâmbătă dimineață. Un bărbat și-a înjunghiat soția și fiicele gemene în vârstă de două luni și jumătate. Unul dintre bebeluși a murit la spital.

Un bărbat din Neamț și-a înjunghiat soția și gemenele în vârstă de două luni. Unul dintre bebeluși a murit
de Gabriel Dano    |    06 Noi 2021   •   11:11

Totul s-a petrecut după un conflict spontan. Bărbatul în vârstă de 40 de ani și-a înjunghiat soția și pe cele două fiice gemene.

Victimele au ajuns la spital în stare critică, una dintre ele murind. Cea de-a doua fetiță avea plăgi abdominale și a fost dusă cu elicopterul la Spitalul „Sf. Maria” din Iași.

Mama fetițelor este în CPU, sub supraveghere. Femeia are 34 de ani, iar leziunile nu îi pun viața în pericol.

Bărbatul se află în sediul Poliției pentru cercetări.

"Ambulanța a adus doi sugari de sex feminin, din care unul în stop cardiorespirator cu plăgi înjunghiate abdominale și torace inferior, iar celălalt în stare generală gravă, de asemenea cu plăgi înjunghiate și eviscerație. Pentru cel de-al doilea s-a solicitat elicopterul după stabilizare și a fost dirijat către Spitalul "Sfânta Maria".

Din păcate, primul bebeluș, la care s-au făcut manevre de resuscitare, nu au avut succes și s-a declarat decesul", a declarat Maria Tălmăcel, medic coordonator Spitalul din Roman.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close