Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Rădăuţi a fost arestat preventiv după ce a bătut, violat şi tâlhărit o fată de 19 ani

Un bărbat din Rădăuţi a fost arestat preventiv după ce a bătut, violat şi tâlhărit o fată de 19 ani

Un bărbat din Rădăuţi a fost arestat preventiv după ce a bătut, violat şi tâlhărit o fată de 19 ani
Sursa foto: Foto: sk8rrboi.wordpress.com
11 Mar 2012   •   16:01

Un bărbat de 45 de ani din municipiul Rădăuţi a fost arestat preventiv pentru 29 de zile după ce ar fi sechestrat în seara de 8 martie o tânără de 19 ani, din Botoşani, care colecta fonduri pentru o fundaţie umanitară, conform Mediafax.

Poliţiştii din Rădăuţi au fost sesizaţi că în data de 8 martie, o tânără de 19 ani din comuna botoşăneană Albeşti a dispărut.

Din cercetări s-a stabilit că tânăra a sunat la uşa bărbatului, cu rugămintea de a sprijini financiar o fundaţie umanitară, iar bărbatul a tras-o cu forţa în locuinţă, şi după ce i-a luat telefoanele, a lovit-o şi a forţat-o să întreţină raporturi sexuale.

A doua zi dimineaţă, tânăra a reuşit să transmită un mesaj unei colege în care descria cu aproximaţie locul unde se află şi că este în pericol. Poliţiştii rădăuţeni au reuşit identificarea locuinţei şi eliberarea fetei.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar la propunerea procurorilor de la Judecătoria Rădăuţi, a fost dispusă arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile.

Bărbatul este cercetat pentru lipsire de libertate, viol şi tâlhărie.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close