Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Vaslui a fost găsit ÎNGHEŢAT în faţa unui magazin din sat

Un bărbat din Vaslui a fost găsit ÎNGHEŢAT în faţa unui magazin din sat

Un bărbat din Vaslui a fost găsit ÎNGHEŢAT în faţa unui magazin din sat
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Ian 2014   •   11:51
Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea vasluiană Ciortolom, a fost găsit îngheţat de către un localnic, duminică, în faţa unui magazin din sat, ultima dată fiind văzut în cursul serii de sâmbătă de către un consătean la care fusese în vizită. 
Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii vasluieni, bărbatul a plecat spre casă, în cursul serii de sâmbătă, de la un localnic la care fusese în vizită şi, după aproximativ 200 de metri pe care i-a parcurs pe drumul sătesc, a căzut în faţa magazinului din localitatea Ciortolom. 
Abia în cursul dimineţii de duminică, un localnic a găsit cadavrul îngheţat al vasluianului, fiind alertată Poliţia din comuna Tutova. 
 
"Din primele verificări, s-a constatat că nu există urme de violenţă pe corpul bărbatului din care să reiasă că ar fi fost victima vreunei infracţiuni. Bărbatul era cunoscut cu probleme medicale şi, de aceea, nu este exclus să fi făcut o criză în drum spre locuinţa sa", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub, conform Mediafax.
Cadavrul bărbatului a fost ridicat de către medicii legişti care, în urma necropsiei, vor stabili cauza exactă a decesului.
Vasluianul de 44 de ani din Ciortolom este cea de-a treia persoană descoperită, în ultimele patru zile, îngheţată sub zăpadă. La mijlocul acestei săptămâni, un alt bărbat, de 71 de ani, a fost găsit mort de frig pe un câmp din comuna Arsura, iar sâmbătă, o femeie de 56 de ani, din localitatea Frasinu, a fost găsită îngheţată tot pe un câmp din apropierea satului.
 

×
Subiecte în articol: barbat mort magazin Ninsoare România
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close