Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Vrancea a primit doar patru ani de închisoare după ce a omorât un vecin

Un bărbat din Vrancea a primit doar patru ani de închisoare după ce a omorât un vecin

Un bărbat din comuna Câmpuri, din Vrancea, care în vara anului trecut şi-a omorât un consătean, a primit o pedeapsă de doar patru ani de închisoare, precum și plata sumei de 3000 de lei pentru cheltuielile de judecată.

Un bărbat din Vrancea a primit doar patru ani de închisoare după ce a omorât un vecin
Sursa foto: Foto: pixabay.com
09 Mai 2020   •   19:46

Bărbatul condamnat a comis fapta în luna iunie a anului 2019.

Din informaţiile primite atunci de la anchetatori rezulta că altercaţia dintre victimă şi inculpat a avut loc pe stradă, pe fondul unui conflict spontan.

Victima a sărit la bătaie cu o coadă de furcă, însă inculpatul, mai tânăr, a reușit să-l deposedeze de unealtă. Ulterior, a lovit victima, care s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se de asfalt. După căzătură, victima nu a mai reacţionat, iar inculpatul şi-a dat seama că a provocat o nenorocire, relatează Monitorul de Vrancea.

La audierile de la momentul comiterii faptei, agresorul, care nu s-a gândit la întorsătura pe care avea să o ia conflictul spontan în care a fost implicat, le-a spus anchetatorilor că pe parcursul zilei a fost la coasă, iar la întoarcerea de la lucru a consumat o bere şi jumătate.

S-a întâlnit cu victima, căreia i-a reproșat un conflict mai vechi.

Întrucât victima a intenţionat să-l lovească, inculpatul a motivat că şi-a pierdut cumpătul şi a reacţionat fără să se gândească lcă lucrurile vor degerna astfel.

×
Subiecte în articol: Vrancea pedeapsa omor
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close