Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat evadat din penitenciarul Ploiești continuă să dea spargeri cu sute de polițiști pe urmele lui

Un bărbat evadat din penitenciarul Ploiești continuă să dea spargeri cu sute de polițiști pe urmele lui

Onorel Lupu, bărbatul care a evadat pe 18 aprilie din Penitenciarul Ploieşti, a spart în ultimele două săptămâni mai multe locuințe, deși are sute de polițiști pe urmele sale. Bărbatul este în căutare de mâncare, dar a reușit să fure și un portofel în care se aflau 200 de lei. Locuitorii din zonele atacate de dezertor sunt terorizați.

Un bărbat evadat din penitenciarul Ploiești continuă să dea spargeri cu sute de polițiști pe urmele lui
Sursa foto: Poliția Română
05 Mai 2020   •   19:33

Până astăzi, la Poliţia din Vălenii de Munte au fost înregistrate cinci sesizări venite din partea localnicilor care au anunţat furturile. Forțele de ordine sunt sigure că spărgătorul a fost bărbatul de 41 de ani, evadat din penitenciar, pentru că în toate locuințele au fost descoperite amprentele sale. Mai mult decât atât, se pare că acesta a intrat în mai multe case, cel puțin nouă, însă cetățenii nu au sesizat furturile, pagubele fiind mici. 

Se pare că bărbatul evadat a pătruns și într-o casă nelocuită de unde a furat pături vechi. 

Ultima lovitură a dat-o în noaptea de duminică spre luni, în comuna Podenii Noi, când a fost surprins de către proprietarul casei în timp ce încerca să fure. A fugit şi de data aceasta fără urmă, deşi un echipaj de poliţie era în imediata apropiere.

Până acum, evadatul a acționat în satele Matiţa, Valea Dulce şi Măgura, iar polițiștii suspectează că în prezent se ascunde în zona Şoimari-Podenii Noi.

Onorel Lupu se afla în Penitenciarul Ploiești, fiind condamnat la trei ani de închisoare pentru furt calificat.

 

 

×
Subiecte în articol: evadat Ploiești
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close