Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat i-a dat foc prietenei sale, apoi a stat liniştit în salonul în care o tratau medicii

Un bărbat i-a dat foc prietenei sale, apoi a stat liniştit în salonul în care o tratau medicii

Un bărbat i-a dat foc prietenei sale, apoi a stat liniştit în salonul în care o tratau medicii
Sursa foto: Foto: Video News
15 Ian 2011   •   17:27

Un bărbat care i-a dat foc prietenei sale a fost lăsat de medici să stea în acelaşi salon cu victima. Mai mult, doctorii de la Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău nu au anunţat poliţia că au un pacient care a fost victima unei tentative de omor. Procurorii au aflat despre caz după câteva zile, după ce suspectul principal a părăsit spitalul.

Camele de supraveghere din spital au surprins imagini în care incendiatorul iese din salonul victimei sale.

Bărbatul i-a dat foc femeii pe un câmp şi apoi a transportat-o la spital, cu maşina. După ce a discutat cu medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, aceştia l-au lăsat să stea în salon cu victima sa. Mai mult, nu au anunţat nici poliţia. Suspecţii plănuiau să dea o explicaţie poliţiei, care să-i scoată din culpă.

Autorităţile au fost sesizate de către un angajat al spitalului după câteva zile. Suspectul principal plecase însă din spital.

Poliţiştii au descoperit locul în care femeia a fost incendiată, precum şi autoturismul cu care aceasta a fost adusă la spital. În atenţia procurorilor au intrat şi medicii, care nu au anunţat poliţia că în spital a fost internat un pacient care a fost victima unei tentative de omor.

Dacă medicii vor fi găsiţi vinovaţi că nu au denunţat infracţiunea, ar putea primi peste 3 ani de închisoare.

 


×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close