Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat în floarea vârstei a murit după ce a fost plimbat trei zile între spitale

Un bărbat în floarea vârstei a murit după ce a fost plimbat trei zile între spitale

Un bărbat în floarea vârstei a murit după ce a fost plimbat trei zile între spitale
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    22 Oct 2012   •   21:13

Medicii de la trei spitale nu au fost în stare să salveze viaţa unui om care abia trecuse de 40 de ani. Un bărbat în floarea vârstei a fost plimbat pe rând, de la spitalul din Tecuci, la două clinici din Focşani şi a murit în ambulanţa care trebuia să-l ducă la Galaţi.

Iar personalul de la salvare, spune chiar directorul ambulanţei, nici măcar nu şi-a dat seama că pacientul a făcut infarct.

Până la deznodământul tragic, Viorel a fost plimbat de şapte ori în trei clinici.

Dumincă dimineaţa, bărbatul a început să se simtă rău. Acuza dureri puternice de cap, de gât şi de piept. A mers la spitalul din Tecuci, unde i s-a spus că l-a tras curentul. Cu o reţetă în mână, a fost trimis acasă. Însă, în aceeaşi seară, a cerut din nou ajutorul medicilor din oraş.

I s-a recomandat un tratament antiinflamator şi a continuat să îndure, încrezător în recomandarea medicului. După o primă şedinţă, starea lui se înrăutăţise.

Durerile erau tot mai mari şi făcuse o semipareză facială. Medicul reumatolog i-a recomandat să meargă la spitalul din Focşani. Acolo, a ajuns mai mult mort decât viu.

Marţi dimineaţă a fost diagnosticat de doctori cu meningită şi trimis către secţia de boli infecţioase a spitalului. Doar că aici, pe motiv că nu este din judeţul Vrancea, medicii nici nu s-au uitat la el, spune soţia.

Abia mai sufla când a ajuns, pentru a patra oară în două zile, la spitalul din Tecuci. Aici, starea lui a contat mai puţin decât un meci de fotbal.

Bărbatul s-a stins cu doar câteva minute înainte de a ajunge la cel de-al patrulea spital, la Galaţi. Verdictul final, şi singurul corect, a fost infarctul.

 Acum familia vrea să se facă dreptate.



×
Subiecte în articol: spitale Galați
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close