Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat în scaun cu rotile şi-a dat foc în faţa Primăriei Oradea

Un bărbat în scaun cu rotile şi-a dat foc în faţa Primăriei Oradea

Un bărbat în scaun cu rotile şi-a dat foc în faţa Primăriei Oradea
25 Ian 2010   •   21:14

Un bărbat de 35 de ani, aflat în scaun cu rotile, şi-a dat foc, luni seară, în faţa Primăriei Oradea. Incidentul s-a produs în jurul orei 20:00. Potrivit Mediafax, bărbatul a fost transportat d eurgenţă la spital, suferind arsuri de gradele trei şi patru, la nivelul membrelor superioare şi la nivelul feţei.

"Am fost sesizaţi prin dispecerat de portarii Primăriei să venim în faţa clădirii. Când am ajuns acolo, am găsit un domn care era într-un cărucior cu rotile, avea la el un flacon cu doi litri cu benzină, fără capac, iar în mâna dreaptă, o brichetă. Era sub influenţa băturilor alcoolice şi a spus la un moment dat că vrea să discute cu primarul. A strâns flaconul în braţe, benzina l-a stropit pe piept pe burtă, pe picioare şi apoi şi-a dat foc", a declarat pentru Mediafax Călin Sabău, agent în cadrul Poliţiei Comunitare Oradea, martor la incident.

"A durat patru-cinci secunde, până când am stins focul, am chemat Poliţia, ambulanţa şi pompierii, care l-au transportat la spital. Omul e născut din 1975 şi era cunoscut că cerşea în cartierele Cantemir şi Nufărul", a adăugat acesta.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: barbat
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close