Un bărbat neidentificat înţeapă femeile cu un ac în Drumul Taberei? Uite cine este suspectul. Îl cunoşti?

de Antena3.ro    |    11 Ian 2012   •   14:38
Un bărbat neidentificat înţeapă femeile cu un ac în Drumul Taberei? Uite cine este suspectul. Îl cunoşti? Galerie foto (2) Foto: jurnalul.ro

Femeile din cartierul Drumul Taberei ar putea fi în pericol. Recent, un bărbat pe nume Florin a postat pe Facebook un avertisment înfricoşător:

"Astăzi, 5 ianurie 2012, în jurul orei 8:45, în tramvaiul 41 ce venea dinspre Billa Drumul Taberei spre Lujerul, prietena mea a fost înţepată cu un ac de o persoană încă neidentificată", a scris Florin pe reţeaua de socializare online.

"Această persoană a urcat în spatele ei, odată cu ea, la staţia 41 de la Billa DT, iar apoi a simţit o înţepătură tare în piciorul drept. Când s-a uitat în spate era această persoană care avea o bască în mână şi a aruncat-o într-o pungă pe care o deţinea şi apoi se chinuia să arunce în pungă ceva ce parea lipit de podul palmei. Prietena era în stare de şoc şi nu a realizat ce s-a întâmplat exact, dar când şi-a dat seama a reuşit să facă poze persoanei care s-a dat jos la staţia Lujerului. Ea apoi a coborât la staţie Pod Ciurel de unde am luat-o eu cu maşina. A sunat la 112 şi i s-a zis să facă plângere la poliţie. Am mers la Institutul de Boli Infecţioase "Prof. Dr. Matei Balş" unde s-a constatat înţepătura (se vedea cu ochiul liber) i s-au recoltat probe pentru analize de sange si i s-au facut cateva vaccine profilactice pentru ce s-a putut. Acum, timp de 6 luni, trebuie să mergem la analize şi să ne rugăm că nu a fost nimic pe ac. Ce nu se poate vaccina e Hepatita C şi HIV", a mai scris Florin.

Contactat de Jurnalul Naţional, bărbatul a declarat că a fost sunat de mai multe femei care i-au spus că au fost agresate de aceeaşi persoană. Victimele l-au recunoscut din fotografiile făcute de tânăra înţepată. Mai mult, Florin a aflat şi porecla individului - "ELVIS" - şi zona în care locuieşte - Drumul Taberei.

Poliţia confirmă că există o plângere în acest sens şi un cerc de suspecţi.

Acesta este ELVIS, suspectat că ar fi înţepat mai multe femei, în cartierul Drumul Taberei, cu un obiect asemănător unui ac:

x close