Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat și-a înjunghiat fiul de 12 ani. Motivul este incredibil

Un bărbat și-a înjunghiat fiul de 12 ani. Motivul este incredibil

Un bărbat și-a înjunghiat fiul de 12 ani. Motivul este incredibil
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Aug 2017   •   18:23

Un copil, în vârstă de 12 ani, a fost înjunghiat de propriul tată în județul Botoșani. Bărbatul era în stare de ebrietate în momentul în care și-a agresat fiul.

Potrivit stiri.botosani.ro, incidentul a avut loc în satul Victoria, din comuna Hlipiceni. Bărbatul în vârstă de 41 de ani a venit acasă, după ce consumase alcool și i-ar fi cerut fiului său să îi dea o sticlă cu ulei.

Pentru că băiatul nu a reacționat, tatăl a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat. Mama sa a ieșit imediat în curte și a strigat la vecini după ajutor, care au sunat la 112.

La locul faptei au ajuns polițiștii, dar și o ambulanță. Băiatul a fost preluat de cadrele medicale, care după ce i-au acordat primul ajutor l-au transportat la Compartimentul de Primire Urgențe de la Secția de Pediatrie pentru îngrijiri, unde va mai rămâne internat în spital sub supravegherea medicilor.

Cazul va ajunge și în atenția reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, iar tatăl a fost internat la Secția de Psihiatrie.

×
Subiecte în articol: barbat fiu injunghiere sticla reactie cutit
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close