Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat şi fetiţa sa de cinci ani, aflaţi la Mamaia, s-au înecat în apele Mării Negre

Un bărbat şi fetiţa sa de cinci ani, aflaţi la Mamaia, s-au înecat în apele Mării Negre

Un bărbat şi fetiţa sa de cinci ani, aflaţi la Mamaia, s-au înecat în apele Mării Negre
Sursa foto: Foto: mariovittone.com
de S.T.    |    30 Iul 2014   •   12:45
UPDATE: Salvamarii din Mamaia au reuşit să găsească trupul fetiţei, după aproape două ore şi jumătate de căutări, la aproximativ 250 de metri în largul mării. Trupul copilei a fost adus la mal, iar salvatorii au încercat aproape o oră resuscitatea ei, însă până la urmă cadrele medicale au declarat decesul fetiţei.

----------------------------------------------------------------------------

Un bucureştean şi fetiţa sa în vârstă de cinci ani, aflaţi la Mamaia, s-au înecat, miercuri dimineaţă, în apele Mării Negre, salvamarii reuşind să aducă la mal trupul bărbatului, în timp ce corpul copilei nu a fost încă găsit.

Miercuri dimineaţă, bărbatul şi copila au intrat să se scalde în mare, cu o bărcuţă gonflabilă. La un moment dat, speriată că cei doi nu mai ieşeau din apă şi nici nu-i mai vedea, mama fetiţei a alertat salvamarii şi autorităţile, sunând la 112.

Salvamarii spun că în momentul incidentului marea nu era agită, scăldatul în apele mării fiind permis, dar că, probabil, un val a răsturnat bărcuţa în care se afla copila de cinci ani, iar tatăl ei s-a panicat.

O echipă de scafandri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", dar şi un echipaj al Agenţiei Române de Salvare de Vieţi Omeneşti pe Mare, au ieşit pe mare încercând să recupereze şi trupul fetiţei.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close