Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat şi un copil au murit după ce maşina în care se aflau a ajuns sub roţile unui TIR

Un bărbat şi un copil au murit după ce maşina în care se aflau a ajuns sub roţile unui TIR

Un bărbat şi un copil au murit după ce maşina în care se aflau a ajuns sub roţile unui TIR
Sursa foto: Foto: agenda.ro
03 Dec 2011   •   14:56

O familie se construieşte în ani de zile, dar poate fi distrusă într-o secundă. Un bărbat din Timişoara şi fiica lui de numai 4 ani au murit aseară după ce maşina lor a ajuns sub roţile unui tir şi a luat foc. Printre resturile fumegânde, pompierii au descoperit un supravieţuitor. Fiul cel mare al bărbatului. A rămas singur pe lume. Mama lui a murit în vară, de cancer.

Pentru pasagerul din dreapta, locul mortului a însemnat, de fapt, locul vieţii. A fost un miracol, spun martorii. Maşina s-a înfipt într-un TIR de pe contrasens, apoi a fost înghiţită de flăcări. Ceilalţi şoferi au sărit cu extinctoarele.

Maşina nu era echipată cu roţi de iarnă, dar varianta unui derapaj este puţin probabilă. Pe şosea nu era polei, iar şoferul a intrat direct pe contrasens. Un accident misterios care pare să completeze blestemul care s-a abătut asupra familiei de origine arabă.

În vară, mama copiilor s-a stins după o luptă grea cu cancerul. Singurul supravieţuitor a rămas şi singur pe lume. Băiatul de 13 ani are corpul plin de fracturi, iar medicii se luptă să-l menţină în viaţă.

×
Subiecte în articol: TIR masina accident fiica familie
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close