Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat supărat că lumea îl crede violator a ameninţat că se sinucide

Un bărbat supărat că lumea îl crede violator a ameninţat că se sinucide

Un bărbat supărat că lumea îl crede violator a ameninţat că se sinucide
Sursa foto: Foto: Mediafax
16 Iun 2011   •   08:56

Supărat că lumea îl consideră violator, iar poliţia nu îi face dreptate, un bărbat din Topraisar s-a urcat pe un stâlp de tensiune şi a ameninţat că se sinucide. Localnicii, pompierii dar şi politiştii s-au străduit ore în şir să îl convingă să renunţe la protest. Tânărul a coborât în final de pe stâlp singur, în aplauzele celor prezenţi.

Cele două femei pe care el le acuză că îi murdăresc imaginea au venit la Poliţie pentru a da explicaţii.

"E în stare de ebrietate şi se pare că nu se poate vorbi cu el. Inventează nişte probleme care nu sunt adevărate", a declarat Adrian Cupeş, şef de post din comuna Topraisar.

Sătenii, pompierii şi medicii de pe ambulanţă s-au chinuit în zadar să-l facă pe tânărul de 24 de ani să se dea jos de pe stâlp.

Politiştii s-au văzut nevoiţi să le aducă la faţa locului chiar pe cele două femei care îl bârfiseră prin sat. Când nimeni nu se mai aştepta, tânărul şi-a luat inima în dinţi şi s-a dat jos de pe stâlp, în aplauzele localnicilor.

Bărbatul a fost calmat de medici şi transportat la secţia de neuropsihiatrie a Spitalului Judeţean Constanţa. El se va alege şi cu o amendă pentru tulburarea liniştii publice.

 


×
Subiecte în articol: protest stalp sinucidere ebrietate
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close