Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat suspectat că şi-ar fi ucis soţia cu un topor este căutat de poliţiştii din Bistriţa

Un bărbat suspectat că şi-ar fi ucis soţia cu un topor este căutat de poliţiştii din Bistriţa

Un bărbat suspectat că şi-ar fi ucis soţia cu un topor este căutat de poliţiştii din Bistriţa
10 Aug 2013   •   14:47
Un bărbat de 36 de ani din Sânmihaiu de Câmpie, judeţul Bistriţa-Năsăud, suspectat că şi-ar fi ucis cu un topor concubina şi pe bărbatul împreună cu care a surprins-o, este căutat de poliţişti după ce a plecat din sat pe un scuter.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud Crina Sîrb a declarat că sâmbătă, în jurul orei 6.00, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie din localitatea Sânmihaiu de Câmpie despre faptul că un bărbat şi-a agresat concubina. 
"Din primele verificări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit că un bărbat din Sânmihaiu de Câmpie, întorcându-se de la muncă la domiciliul său, a surprins-o pe concubina sa în pat cu alt bărbat, moment în care le-a aplicat celor doi mai multe lovituri, cu un topor. În urma loviturilor aplicate, cei doi au decedat", a declarat Crina Sîrb, conform Mediafax.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că suspectul este un bărbat de 36 de ani din Sânmihaiu de Câmpie. 
"Bărbatul a plecat de acasă pe un scuter. Este dat în urmărire în judeţ şi în judeţele învecinate. Facem toate eforturile să-l găsim şi să-l reţinem. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud", a declarat Crina Sîrb. 
 

×
Subiecte în articol: barbat sotie topor politisti Bistriţa concubin
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close