Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat susţine că este fiul regelui Mihai. Reprezentanţii Casei Regale nu comentează

Un bărbat susţine că este fiul regelui Mihai. Reprezentanţii Casei Regale nu comentează

Un bărbat susţine că este fiul regelui Mihai. Reprezentanţii Casei Regale nu comentează
Sursa foto: Foto: Observator
07 Noi 2010   •   22:33

Un nou succesor la tron bate la poarta Casei Regale. Un cetăţean român de origine germană susţine că este fiul regelui Mihai. Bărbatul a cerut chiar şi o expertiză ADN care să arate veridicitatea celor spuse. Casa regală evită orice alăturare a regelui cu presupusul succesor.

Povestea lui Dieter Stanzeleit, pe numele lui de botez Vasile Nicolae, a început la Sinaia. A fost rodul, susţine el, iubirii ascunse dintre Regele Mihai, care pe atunci avea 17 ani, şi mama lui naturală, Nerissa Bowes-Lyon, rudă de sânge a reginei Elisabeta. Bărbatul spune că mariajul dintre cei doi a fost un secret absolut. Regele ar fi divorţat la scurt timp iar cei doi au fost îndepărtaţi.

Aici mama lui a fost prinsă de germani şi ucisă iar el a ajuns în cele din urmă în grija unei infirmiere din Germania nazistă. A fost şi momentul în care a renunţat silit la numele românesc. A primit atunci numele de Dieter Stanzeleit. La 25 de ani Dieter şi-a pierdut şi mama adoptivă.

Dieter a încercat să se apropie cât mai mult de cel care, susţine el, îi este tată, de Regele Mihai.

Au urmat scrisori adresate Casei Regale. Răspunsurile au fost dezarmante pentru Dieter.

Regele apreciază faptul că, în aceste circumstanţe, aţi ales să vă adresaţi direct dânsului pentru elucidarea problemelor dumneavoastră. Regele susţine însă că singurii săi copii sunt cele cinci fiice.

Mai exact Margarita, Elena,Sofia,Maria şi principesa Irina. Sunt singurii moştenitori recunoscuţi.  Între timp Dieter Stanzeleit a cerut o expertiză ADN care să îi dovedească originile. Reprezentanţii Casei Regale spun că nu au de făcut niciun fel de comentarii.

 

×
Subiecte în articol: Regele Mihai I Sinaia barbat fiu ADN expertiza
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close