Antena 3 CNN Actualitate Un bătrân din Brăila și-a omorât ginerele cu sânge rece: "N-am niciun regret. Când o bătea pe fata mea, lui îi părea rău?"

Un bătrân din Brăila și-a omorât ginerele cu sânge rece: "N-am niciun regret. Când o bătea pe fata mea, lui îi părea rău?"

O crimă cu sânge rece a înfiorat județul Brăila. Un bărbat de 76 de ani a fost trimis în judecată pentru omor calificat prin cruzimi după ce şi-a ucis fostul ginere. ”I-am tăiat gâtul cu un cuţit, i-am dat foc și m-am culcat. N-am niciun regret. Când o bătea pe fata mea, lui îi părea rău?”.

Un bătrân din Brăila și-a omorât ginerele cu sânge rece: "N-am niciun regret. Când o bătea pe fata mea, lui îi părea rău?"
de Cristina Tudorache    |    08 Iul 2020   •   07:15

Bătrânul riscă să își petreacă tot restul vieții după gratii după ce i-a uimit pe anchetatori prin modul sadic în care a putut să-și lichideze fostul ginere

În noaptea de 9 spre 10 ianuarie, bătrânul de 76 de ani din localitatea Chișcani l-a prins din urmă pe fostul ginere care intenționa să plece în urma unui conflict, i-a tăiat cu un cuțit, l-a stropit cu benzină și i-a dat foc.

Apoi, fără urmă de regret, s-a pus să se culce.

Pentru că era foarte beat la momentul la care a comis crima, a uitat ce făcuse şi a chemat un vecin să identifice cadavrul carbonizat din curtea lui.

Bătrânul l-a ars de viu pe ginerele care încă trăia după ce fusese măcelărit de bătrân

Și ginerele era sub influența alcoolului la momentul conflictului, așa că i-a fost greu să riposteze.

Ulterior a fost măcelărit de fostul socru, care l-a tăiat cu un cuțit în jurul feței și pe gât. În ciuda sângerării abundente, victima încă trăia atunci când i-a fost dat foc.

Fiica bătrânului a reușit abia a doua zi să-l identifice pe bărbatul din curtea tatălui ei și a anunțat Poliția. Se pare că fostul ginere locuia încă în curtea bătrânului, deși se despărâise de fiica sa.

Anchetatorii au stabilit că bătrânul își dorea cu ardoare să scape de bărbatul de 45 de ani, motiv pentru care ar fi pus la cale mai multe planuri de răzbunare.

“Personalitatea, putem spune agresivă şi răzbunătoare, a inculpatului rezultă şi din expertiza psihiatrică efectuată la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici, unde urmare examinării sale şi discuţiilor purtate cu acesta arată că: 'Am văzut unu' în negru, l-am lovit cu un lemn, i-am tăiat gâtul cu un cuţit, am aruncat pânze, paie şi i-am dat foc, m-am dus să mă culc; n-am niciun regret, parcă nici nu l-am avut în curte. Păi ce, el când o bătea pe fată îi părea rău?'“, au menționat anchetatorii în dosarul de caz.

×
Subiecte în articol: crima Brăila ginere
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close