Antena 3 CNN Actualitate Un bătrân din Curtea de Argeş a murit după o altercaţie în trafic (VIDEO)

Un bătrân din Curtea de Argeş a murit după o altercaţie în trafic (VIDEO)

Un bătrân din Curtea de Argeş a murit după o altercaţie în trafic (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Iul 2010   •   12:13

Nervii din trafic fac o nouă o victimă. Un bătrân din Curtea de Argeş a murit marţi seară după o altercaţie în timpul căreia a fost lovit de un alt şofer. Incidentul este similar cu cel din Craiova, de acum câteva luni, când un bărbat a fost bătut pentru că traversa strada prea încet.

Din primele informaţii reiese că altercaţia a pornit de la faptul că victima, un bărbat de 67 de ani, bloca parţial una din străzile oraşului. Câţiva tineri aflaţi într-o maşină au coborât şi au început să se certe cu acesta.

La un moment dat, se pare că şoferul, un tânăr de 20 de ani, l-ar fi luat la bătaie pe bărbatul care bloca circulaţia. Victima a anunţat incidentul unei patrule de poliţie aflată în apropiere. În momentul în care le explica poliţiştilor cum s-au petrecut lucrurile, bărbatului i s-a făcut rău şi a căzut.

Poliţiştii au transportat victima la cel mai apropiat spital. Medicii de acolo nu au mai putut face, însă, nimic pentru a-l salva pe bărbat.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească dacă există vreo legătură directă între decesul bărbatului şi incidentul din trafic.

Un incident siliar s-a consumat în luna aprilie, la Craiova. Atunci, un bătrân a fost bătut de un tânăr şofer, supărat pentru că omul traversa prea încet. La scurtă vreme după incident bătrânul a făcut infarct şi a murit.



Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close