Antena 3 CNN Actualitate Un bătrân din Dâmboviţa, la un pas de moarte în urma unui incendiu

Un bătrân din Dâmboviţa, la un pas de moarte în urma unui incendiu

Un bătrân din Dâmboviţa, la un pas de moarte în urma unui incendiu
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Feb 2011   •   08:54

Un bătrân de 74 de ani din comuna dâmboviţeană Glodeni şi-a văzut moartea cu ochii când s-a trezit înconjurat de flăcari în propria casă. Un alt incendiu, izbucnit într-un bloc din Braşov a dus la evacuarea a peste o sută de oameni. Cinci dintre ei s-au intoxicat cu fum şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Casa bărbatului de 74 de ani ardea deja ca o torţă atunci când fiul său a venit în vizită. Sătenii au sărit cu găleţile cu apă ca să stingă focul. Bătrânul a avut noroc. Flăcările nu l-au atins şi a suferit doar o uşoară intoxicatie cu fum. Medicii l-au dus la spitalul din Pucioasa pentru investigaţii.

Pompierii au avut mult de furcă să stingă incendiul. Drumul spre casa în flăcări nu e accesibil maşinilor, aşa că au venit pe jos şi s-au folosit tot de găleţile cu apă.

Un alt incendiu a cuprins un bloc din Braşov şi locatarii au fost evacuaţi imediat de pompieri. Flăcările au izbucnit la ghena de la etajul 2 şi s-au extins rapid în toată clădirea. Interventia pompierilor a fost îngreunată de fumul dens

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar nimeni nu este în stare gravă. Incendiul nu a afectat apartamentele.

×
Subiecte în articol: batran incendiu casa
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close