Antena 3 CNN Actualitate Un bătrân din Mureș își terorizează soția, după divorț: ”Te omor ca pe Elodia! Te fac pastă de mici când te prind pe drum”

Un bătrân din Mureș își terorizează soția, după divorț: ”Te omor ca pe Elodia! Te fac pastă de mici când te prind pe drum”

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, condamnat pentru hărțuire și amenințare, a continuat să își amenințe fosta soție chiar și după condamnare.

Un bătrân din Mureș își terorizează soția, după divorț: ”Te omor ca pe Elodia! Te fac pastă de mici când te prind pe drum”
Sursa foto: Pixabay.com
de Silvia Țigănilă    |    04 Oct 2020   •   17:35

Cei doi au divorțat de 10 ani, dar bărbatul nu s-a împăcat cu acest gând. ”După despărţirea în fapt, inculpatul în mod constant a ameninţat-o pe fosta soţie cu acte de violenţă, respectiv că  „o omoară ca pe Elodia”, că „o face pastă de mici când o prinde pe drum”, că „o tranşează” , creându-i o stare de temere permanentă.

Persoana vătămată a sesizat Poliţia Ibăneşti cu mai multe plângeri penale pentru faptele de ameninţare şi hărţuire. După ce inculpatului i s-a comunicat sentinţa de divorţ, acesta a sunat-o  spunându-i că  „va merge la ea şi o taie”, că „ va arunca focuri şi bombe peste ei”, că „va trage pielea de pe ea”, ameninţări care prin  conţinutul lor au creat părţii civile o stare de temere”, se menţionează în hotărârea Judecătoriei Reghin, potrivit adevarul.ro.

Condamnat cu suspendare, bărbatul a recidivat

În noiembrie 2018, bărbatul în vârstă de 70 de ani a fost condamnat la cinci luni de închisoare cu suspendare, pentru hărțuire și amenințare. După pronunțarea sentinței, el a contactat telefonic fosta soție, amenințând-o: ”vin acolo şi tăt te tai”.

La dosarul ajuns pe masa judecătorilor s-au depus convorbiri telefonice transcrise în procese verbale.

Instanţa din Reghin a apreciat că nu se impune executarea pedepsei, chiar dacă inculpatul a mai beneficiat de o condamnare cu suspendare. 

×
Subiecte în articol: amenintare hartuire
Parteneri
x close