Antena 3 CNN Actualitate Un bătrân din Vaslui şi-a petrecut ultimele ore din viaţă, plimbat între spitale. Victima unui sistem nemilos

Un bătrân din Vaslui şi-a petrecut ultimele ore din viaţă, plimbat între spitale. Victima unui sistem nemilos

Un bătrân din Vaslui şi-a petrecut ultimele ore din viaţă, plimbat între spitale. Victima unui sistem nemilos
de O.P.    |    18 Iul 2014   •   06:36

Un bătrân din Vaslui şi-a petrecut ultimele ore din viaţă, în agonie, plimbat între spitale. A murit la câteva ore de la externare, după ce a cerut ajutorul medicilor din trei spitale şi nimeni nu ar fi încercat să îi aline suferinţa.

Familia a cerut până şi ajutorul poliţiştilor, dar nici legea n-a putut face mai mult. Omul s-a stins în cele din urmă în patul său de acasă.

Totul a început după ce bărbatul a fost externat din spitalul din Bârlad în stare gravă. Medicii au decis că nu mai pot face nimic şi i-au chemat familia să îl ia acasă. 
 
Imediat după externare familia l-a transportat 200 de kilometri până la spitalul din Buzău. Şi acolo însă a fost plimbat între urgenţe şi oncologie.

Când au văzut că nu sunt băgaţi în seamă, au apelat la poliţie însă nici aşa nu au rezolvat nimic. 

Rudele l-au transportat pe bătrân la spitalul din Săpoca unde medicul l-a consultat. I-a recomandat odihnă şi rugăciuni.

În cele din urmă bolnavul a ajuns acasă în Odaia Bursucani, unde şi-a dat ultima suflare. Rudele îi acuză pe medici de nepăsare cronică.

Şi Direcţia de Sănătate Publică s-a autosesizat, în cazul "Morţii Domnului Mihalache".

×
Subiecte în articol: sistem sanitar
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close