Antena 3 CNN Actualitate Un bătrân invalid a ajuns să trăiască în Primărie, după ce sanatoriul în care era internat s-a închis

Un bătrân invalid a ajuns să trăiască în Primărie, după ce sanatoriul în care era internat s-a închis

Un bătrân invalid a ajuns să trăiască în Primărie, după ce sanatoriul în care era internat s-a închis
Sursa foto: Foto: Videonews
08 Apr 2011   •   09:29

Desfiinţarea spitalelor scoate la iveală multe drame.  Un bătrân invalid a ajuns să fie cazat într-un birou al Primăriei Durneşti, după ce zilele trecute spitalul în care era tratat a fost desfiiţat.

Bărbatul în vârstă de 64 de ani, are ambele picioare amputate, iar până acum câteva zile a fost internat la Sanatoriul de la Guranda. Cum bătrânul nu are rude, dar nici surse de venit, atunci când spitalul a fost închis, cei de la Primăria din Durneşti au decis să îl cazeze într-un birou din incinta instituţiei.

Rudele bîtrânului au decedat şi el a rămas singur. Aproape un an de zile sanatoriul de la Guranda i-a fost ca o casă, iar acum, angajaţii primăriei din Durneşti îi sunt a doua familie.

Primarul a înştiinţat Direcţia Generală de Asistenţă Sociala despre cazul bărbatului în speranţa că se va găsi o soluţie pentru el. Până se va decide unde va fi internat, el va rămâne în grija angajaţilor de la primărie.

 





×
Subiecte în articol: batran
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close