Antena 3 CNN Actualitate Un bloc al lui Gigi Becali a fost sechestrat de Biroul de Taxe şi Impozite Locale din Petroşani

Un bloc al lui Gigi Becali a fost sechestrat de Biroul de Taxe şi Impozite Locale din Petroşani

Un bloc al lui Gigi Becali a fost sechestrat de Biroul de Taxe şi Impozite Locale din Petroşani
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Mai 2011   •   14:18

Biroul de Impozite şi Taxe Locale din Petroşani a pus sechestru asigurator pe un bloc de locuinţe aparţinând europarlamentarului Gigi Becali, pentru o datorie către bugetul local de 48.000 de lei.

Restanţele lui Becali sunt însă cu mult mai mari, depăşind 1 miliard de lei vechi. Municipalitatea e decisă să vândă prin licitaţie imobilul şi să-şi recupereze datoria. Şi anul trecut blocul lui Gigi Becali a fost sub somaţia sechestrului.

Latifundiarul din Pipera şi-a plătit atunci impozitele, dar nu şi penalităţile. Datoria pe care Becali o are către Consiliul Local depăşeşte 110.000 de lei.

Fundaţia „George Becali" a cumparat imobilul în ianuarie 2007, în urma unei licitaţii publice organizate de municipalitate în Petroşani.

Blocul a fost reparat şi amenajat, Becali intenţionând să vândă locuinţele. Preţurile prea mari au alungat, însă cumpărătorii, astfel că blocul este nelocuit din 2007.

George Becali susţine că a vrut să mute în acest bloc 30 de familii din cartierul bucureştean Griviţa, rămase pe drumuri în 2007, după ce imobilul în care stăteau s-a prăbuşit.

×
Subiecte în articol: bloc Gigi Becali9 sechestru Petrosani
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close