Antena 3 CNN Actualitate Un bolnav de leucemie a murit în penitenciar. Avocatul Cosmin Bolosin: „Ajungem să avem oameni care sunt scoși cu picioarele în față din penitenciare”

Un bolnav de leucemie a murit în penitenciar. Avocatul Cosmin Bolosin: „Ajungem să avem oameni care sunt scoși cu picioarele în față din penitenciare”

Un bolnav de leucemie a murit în penitenciar. Avocatul Cosmin Bolosin: „Ajungem să avem oameni care sunt scoși cu picioarele în față din penitenciare”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    22 Mar 2017   •   23:50

Condamnat pentru infracțiuni de corupție, fostul consilier al președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin a murit în Penitenciarul Jilava, fiind răpus de leucemie.

Horia Vădrariu solicitase instanței eliberarea din închisoare. Discutarea cererii de întrerupere a pedepsei primise termen la Tribunalul Timiș la 21 septembrie.

Vădrariu s-a stins în data de 9 septembrie, la numai 52 de ani.

„Am depus numeroase acte din care reieșea că este în faza terminală a bolii”, a spus avocatul Cosmis Bolosin, miercuri seară, la Antena 3.

„Se observa la gât că îi atârna o pungă de puroi(...). Dându-și seama cei din penitenciar l-au dus la un spital în Timișoara. După două zile a fost adus la penitenciar și și-au dat seama că nu mai poate fi tratat și l-au trimis la Jilava care este spital. A decedat și fiul lui nici măcar nu a fost anunțat că a fost transferat la Jilava(...). A fost sunat și I s-a spus că a decedat”, a mai spus avocatul.

„În 9 septembrie, condamnatul a murit. A fost sunat copilul să vină să ia cadavrul(...). Ajungem să avem oameni care sunt scoși cu picioarele în față din penitenciare”, a adăugat el.

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close