Antena 3 CNN Actualitate Un bucureştean a fost atacat cu lopata de un fost medic

Un bucureştean a fost atacat cu lopata de un fost medic

Un bucureştean a fost atacat cu lopata de un fost medic
Sursa foto: Foto: kinekus.sk
20 Iul 2011   •   16:04

Un bucureştean a plătit scump pentru că a încercat să demonstreze că un vecin de-al său, medic pensionat, îşi desfăşoară activitatea în mod ilegal. Omul spune că fostul cadru medical l-a lovit de mai multe ori în cap cu o lopată, atunci când a încercat să-l filmeze în timp ce opera un pacient într-un cabinet improvizat de la parterul blocului.

Cabinetul medical apărut din senin la parterul blocului i-a trezit bărbatului spiritul civic. Intrigat, a sunat la Ministerul Sănătăţii să afle dacă vecinul său are vreo aprobare. O secretară l-ar fi sfătuit să încerce să-l filmeze pe fostul medic în timpul operaţiei. Ghinionul a făcut însă ca el să fie cel surprins.

"Când m-am dus la geamul ăla să fotografiez cu telefonul, că aşa mi-a spus la Ministerul Sănătăţii, doamna secretara, el a ieşit şi m-a aşteptat cu lopata şi mi-a dat trei lopeţi", povesteşte Iancu Vilson.

Întreaga scenă a fost văzută şi de soţia bărbatului care i-a sărit imediat în ajutor.

 


"L-am văzut cum dădea în el cu lopata. Domnul doctor care opera. Eu am avut o sticlă de apă, am aruncat cu ea şi atunci a fugit", spune soţia lui Iancu Vilson.

Fostul medic spune că îşi desfăşoară activitatea perfect legal şi că între el şi vecinul său există de fapt un conflict mai vechi. Şi de aici tot scandalul.

"Eu sunt doctorul Crăescu, am ieşit din operaţie acum, aud de o oră scandal pe stradă, nu ies la aceste provocări. Sunt pensionat de la Spitalul Militar, o viaţă întreagă am profesat, şi la Munchen 10 ani, eu nu mă bag cu asemenea specimene", a declarat dr. Liviu Crăescu.

Victima spune însă că de când a fost deschis cabinetul, nimeni din bloc nu mai are linişte.

"E cabinet chirurgical, dar nu are aprobare, nu are acordul nostru şi aduce de la toate spitalele şi le ia bani. De la Camera de Comerţ a venit şi l-a controlat şi a zis că nu se încadrează în normele europene", a mai precizat Iancu Vilson.

Bărbatul este hotărât să depună plângere împotriva medicului.

×
Subiecte în articol: atacat medic vecin
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close