Antena 3 CNN Actualitate Un bucureştean a murit electrocutat, încercând să monteze un ştecher

Un bucureştean a murit electrocutat, încercând să monteze un ştecher

Un bucureştean a murit electrocutat, încercând să monteze un ştecher
Sursa foto: Foto: bucharestcity.olx.ro
23 Iun 2012   •   19:24

Un bucureştean de 36 de ani a murit electrocutat, sâmbătă, într-o casă pe care o avea în comuna dâmboviţeană Dărmăneşti, primele date ale anchetei făcute de către poliţişti arătând că acesta a şi-a şierdut viaţa în timp ce încerca să monteze un ştecher.
   
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa, lucrătorii Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Moreni au fost sesizaţi prin Serviciul unic de urgenţă 112, de către o localnică din Dărmănesti, că o persoană s-a electrocutat, iar la faţa locului a ajuns o echipă operativă de cercetare, conform Mediafax.
   
"S-a stabilit identitatea persoanei electrocutate, este vorba despre F.M., un bărbat de 36 de ani, din Bucureşti, care deţinea o casă în localitatea Dărmăneşti, satul Mărginenii de Sus, iar din primele date se pare că acesta s-a electrocutat cu un cablu electric, în timp ce încerca să monteze un ştecher. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa în vederea efectuării necropsiei", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.
   
Bucureşteanul de 36 de ani se numeşte Mihai Flentea şi era unul dintre cei mai experimentaţi scafandri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, el participând la sute de misiuni, salvând multe vieţi omeneşti.
   
În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţia legală care se impune.

×
Subiecte în articol: a murit moarte electrocutat incident
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close