Antena 3 CNN Actualitate Un bucureştean, în comă, după ce a băut bere dintr-o cutie cumpărată din Bârlad

Un bucureştean, în comă, după ce a băut bere dintr-o cutie cumpărată din Bârlad

Un bucureştean, în comă, după ce a băut bere dintr-o cutie cumpărată din Bârlad
Sursa foto: bere
18 Feb 2009   •   15:31

Câteva înghiţituri de bere l-au băgat pe un bucureştean în comă. Aflat în vizită la rudele din Bârlad, acesta a cumpărat o bere de la un chioşc, iar după ce a băut o cantitate foarte mică din băutură, i s-a făcut rău, anunţă Mediafax.
Poliţia a pornit deja o anchetă pentru a stabili ce substanţă se afla în berea cu care s-a intoxicat bărbatul.
Medicii Spitalului de Urgenţă Bârlad l-au diagnisticat pe bărbatul în vârstă de 36 de ani cu intoxicaţie involuntară cu substanţă necunoscută.
Gabriela Daniş, directorul medical al Spitalului de Urgenţă Bârlad, a declarat: "Nu putem spune care este substanţa cu care s-a intoxicat pacientul. Există suspiciune cu privire la o substanţă organo-fosforată folosită la erbicidarea cerealelor, care ar fi putut exista în berea pe care a consumat-o. Din spusele soţiei, bărbatul a intrat în criză de pierdere a cunoştinţei la zece minute după ce a consumat berea".
După câteva ore ore de terapie intensivă, doctorii au reuşit să-l stabilizeze pe bărbat. Pacientul şi-a recăpătat cunoştinţa şi poate respira fără ajutorul aparatelor.
Poliţiştii din Bârlad au început să cerceteze acest caz. Ei au prelevat deja probe din berea rămasă în cutie. Acestea urmează să fie trimise la un laborator de specialitate.
Berea avea o culoare roşiatică şi se presupune că era amestecată cu altă substanţă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barlad
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close