Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 21 de ani, găsit mort pe o stradă din București, cu o pungă pe cap

Un tânăr de 21 de ani, găsit mort pe o stradă din București, cu o pungă pe cap

Un tânăr de 21 de ani, găsit mort pe o stradă din București, cu o pungă pe cap
31 Oct 2019   •   11:39

UPDATE Cadavrul descoperit, joi dimineață, pe Aleea Cumințenia Pământului din București, a fost examinat de către medicul legist care nu a constatat nicio urmă de violență. 

Victima a fost identificată, iar cadavrul îi aparține unui băiat în vârstă de 21 de ani, student la ASE. Punga ar fi fost așezată pe față de către victimă. Toate pistele analizate conduc către o sinucidere.

Potrivit informațiilor obținute de Antena 3, asupra victimei au fost descoperite substanțe toxice. Acesta locuia cu părinții săi și este descris ca o persoană introvertă. 

----------------------------

UPDATE Cadavrul unui bărbat, cu o pungă pe cap, a fost găsit, joi dimineaţă, pe o stradă din Sectorul 6, anunţă Poliţia Capitalei. Potrivit anchetatorilor nu este exclusă varianta sinuciderii. Cel care a descoperit cadavrul era un bărbat care își plimba câinele. 

"La faţa locului au sosit de îndată echipaje de Poliţie care au constatat că cele sesizate se confirmă şi au procedat la delimitarea locului unde a fost găsit cadavrul. La acest moment, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri desfăşoară cercetări la faţa locului în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment", se precizează într-un comunicat al Poliției.

 

----------------------------

Un bărbat cu o pungă pe cap a fost găsit decedat în Capitală. Corpul neînsuflețit a fost observat de un cetățean care a trecut prin zonă și a sunat la 112.

Cadavrul a fost descoperit în spatele unui bloc din Sectorul 6, zona Militari, Aleea Cumințenia Pământului și prezintă lovituri.

Polițiștii din cadrul Serviciului Omoruri desfășoară cercetări la fața locului în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment și verifică dacă sunt camere de supraveghere în zonă.

 

×
Subiecte în articol: cadavru punga militari
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close