Antena 3 CNN Actualitate Un candidat PMP a lovit un om pe trecerea de pietoni

Un candidat PMP a lovit un om pe trecerea de pietoni

Un candidat PMP a lovit un om pe trecerea de pietoni
Sursa foto: foto: voceatimisului.ro
20 Noi 2016   •   11:43

Deputatul Cornel Sămărtinean, candidat din partea PMP după ce a plecat în ultimul moment din PNL, a fost implicat, într-un accident în centrul Timișoarei, unul dintre oamenii săi de încredere încercând, inițial, să ia asupra sa vina, potrivit pressalert.ro.

Parlamentarul se afla la volanul maşinii sale când, la o trecere de pietoni, a lovit un bărbat de 51 de ani, care traversa pe culoarea verde a semaforului.

”Stăteam la roșu cu verde intermitent. Nu am apucat să fac 30 -40 de centimetri. Pietonul a venit oarecum în fugă, a trecut pe roșu și l-am lovit. Mai mult l-am împins. A căzut pe coate, avea și o tijă în mână. S-a speriat și el și eu”, a declarat Cornel Sămărtinean. Când agenții de la Poliția Rutieră au sosit la fața locului și au întrebat cine a condus mașina, cel care s-a declarat, inițial, șoferul vinovat a fost Alexandru Mutruc, cel care este șeful de cabinet al deputatului. Mutruc a fost chiar testat cu aparatul etilotest pentru a se vedea dacă a consumat băuturi alcoolice, așa cum se vede și pe imaginile surprinse de cei de la voceatimisului.ro, la fața locului.

Deputatul Cornel Sămărtinean le-a spus, ulterior, că de fapt el este cel care a condus mașina. ”A fost un moment, o neînțelegere. Din cauza stresului, Alexandru Mutruc a apucat să spună că el a condus. A mai avut un accident înainte. Imediat ce am aflat ce le-a spus polițiștilor, am recunoscut că eu am condus. Nu am fost atent la ce le-a spus pentru că eram preocupat de starea victimei. Mi s-a luat și mie sânge”, a explicat deputatul. Victima a fost dusă la Spitalul Municipal pentru investigații amănunțite.

Polițiștii au întocmit actele de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și le-au trimis la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, care are competența de a-l cerceta pe deputat.

Jurnalistul Pressalert.ro Dragoş Boţa a oferit mai multe detalii despre acest caz în emisiunea ''Ediţie de weekend'' de la la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: PMP editie de weekend
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close