Antena 3 CNN Actualitate Un cetăţean german s-a aruncat în gol de pe Podul Basarab

Un cetăţean german s-a aruncat în gol de pe Podul Basarab

Un cetăţean german s-a aruncat în gol de pe Podul Basarab
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Dec 2011   •   17:09

Momente tensionate vineri noapte pe Podul Basarab. După 6 ore de ameninţări şi încercări ale negociatorilor de a-l determina să revină la gânduri mai bune, un bărbat s-a aruncat în gol de la 10 metri înălţime.

La ora 22 un şofer care traversa podul a văzut un bărbat care trecuse de cealaltă parte a balustradei şi ameninţa că se omoară. Secţia 20 Poliţie a fost imediat sesizată prin Dispeceratul 112 - Sector 6.

la faţa locului s-a prezentat un poliţist specializat în negocieri, din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, care a purtat discuţii cu tânărul respectiv vreme de câteva ore. A fost însă, în zadar. Bărbatul s-a aruncat în gol. Imediat, o ambulanţă l-a transportat de urgenţă la Spitalul Municipal, în stare foarte gravă. Din cauza incidentului, timp de 6 ore banda de mers de la Bulevardul Nicolae Titulescu spre Şoseaua Grozăveşti a fost închisă circulaţiei.

Tânărul a fost identificat în persoana lui K.Gerd de 29 de ani, cetăţean german.

Din primele investigaţii efectuate s-a stabilit că acesta a fost cazat până în data de 23.12.2011 la un hotel, de unde a plecat, întrucât a distrus cu un extinctor o plasmă TV şi un pian, cazându-se ulterior la un alt hotel. În aceeaşi zi, acestuia i-au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, de către poliţişti din cadrul Secţiei 14 Poliţie.

Se continuă cercetările în vederea stabilirii motivului care a condus la acest gest.

 


×
Subiecte în articol: amenintari sofer Politie negocieri distrugere
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close