x close

Un cetăţean italian, urmărit în ţara sa pentru mai multe infracţiuni, prins în Vama Turnu

de G.S.    |    15 Sep 2012   •   19:21
Un cetăţean italian, urmărit în ţara sa pentru mai multe infracţiuni, prins în Vama Turnu Foto: Mediafax

Un cetăţean italian căutat în ţara sa pentru mai multe infracţiuni, între care trafic de stupefiante, a fost prins încercând să iasă din ţară prin Vama Turnu, unde a prezentat un document de identitate falsificat, suspectul urmând să fie extrădat, conform Mediafax.
   
Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Poliţia de Frontieră Arad, cetăţeanul italian, în vârstă de 36 de ani, se afla într-un autocar, iar la controlul de frontieră din Vama Turnu el a prezentat un document de identitate falsificat.
   
"Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni privind autenticitatea documentului prezentat, motiv pentru care a fost făcută o verificare amănunţită, ocazie cu care s-a constat că documentul este falsificat", manţionează sursa citată.
   
În urma verificării identităţii bărbatului, s-a stabilit că acesta se numeşte Michele Martino S., pe numele său existând un mandat de arestare emis în Italia. Suspectul este căutat în ţara sa pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, precum trafic cu bunuri, furt, trafic de stupefiante şi vătămare corporală.
   
Italianul este cercetat în România pentru fals privind identitatea, uz de fals şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, el fiind predat Poliţiei judeţene în vederea extrădării.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati