Antena 3 CNN Actualitate Un chestor de poliţie şi şefi ai ISU şi ai Jandarmeriei, trimişi de urgenţă la Buzău de ministrul Berca

Un chestor de poliţie şi şefi ai ISU şi ai Jandarmeriei, trimişi de urgenţă la Buzău de ministrul Berca

Un chestor de poliţie şi şefi ai ISU şi ai Jandarmeriei, trimişi de urgenţă la Buzău de ministrul Berca
Sursa foto: Foto: Mediafax
10 Feb 2012   •   12:53

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, i-a trimis, vineri, în regim de urgenţă în judeţul Buzău pe chestorul de poliţie Ioan Dascălu şi pe adjuncţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.
   
"Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a dispus vineri, 10 februarie, ca secretarul de stat, şeful Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, chestor de poliţie Ioan Dascălu, precum şi adjuncţii inspectorilor generali ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratului General al Jandarmeriei Române să se deplaseze, în regim de urgenţă, în judeţul Buzău, pentru a coordona, din teren, acţiunile de limitare a efectelor fenomenelor meteo nefavorabile din această zonă", se arată într-un comunicat de presă al MAI.
   
Peste 23.200 de locuitori din 20 de comune ale judeţului Buzău continuă să fie izolaţi, vineri, iar jandarmii şi pompierii militari vor merge în aceste zone pentru a le duce oamenilor alimente, în timp ce 11 persoane au probleme medicale, fiind solicitat un elicopter pentru a le prelua.
   
Mii de mesaje de disperare de la telespectatori au ajuns pînă acum pe mailul [email protected]. Sunt oameni îngrijoraţi care nu reuşesc să dea de cei dragi, blocaţi de zile întregi în nămeţi. 

×
Subiecte în articol: ISU jandarmerie ministrul de Interne
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close