Antena 3 CNN Actualitate Un cioban s-a sinucis după ce şi-a omorât familia

Un cioban s-a sinucis după ce şi-a omorât familia

Un cioban s-a sinucis după ce şi-a omorât familia
Sursa foto: Foto: mormonstories.org
15 Iun 2013   •   14:22
Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Borsec, judeţul Harghita, şi-a înjunghiat mortal, sâmbătă, fosta prietenă şi pe copilul de doi ani pe care îl aveau împreună, după ce femeia îl părăsise, apoi agresorul s-a aruncat  în faţa unui tren şi a murit.
Şeful Poliţiei Harghita, chestorul Radu Sandu Moldovan, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că bărbatul, care este cioban şi lucra la o stână din Lăzarea, şi femeia în vârstă de 30 de ani cu care trăia s-au despărţit, vineri, când tânăra l-a rugat să aibă grijă de copilul lor de doi ani, până când ea ar fi urmat să aranjeze casa în care ar fi trebuit să se mute cu noul iubit.
Ulterior, femeia şi-a luat copilul şi a plecat.
În noaptea de vineri spre sâmbătă, ciobanul şi-a sunat un prieten, căuia i-a spus că i-a omorât "pe toţi trei" şi că fie se predă la Poliţie, fie se sinucide.
Potrivit sursei citate, bărbatul s-a aruncat în faţa unui tren şi a murit.
Soţia prietenului pe care îl sunase ciobanul le-a declarat anchetatorilor că acesta i-ar fi spus, înainte de a se sinucide, că a mers, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la noua locuinţă a fostei sale prietene, s-a uitat pe geam şi i-a văzut pe cei doi, iar într-un acces de gelozie a intrat peste ei şi şi-a înjunghiat cu un cuţit fosta prietenă şi copilul de mai multe ori, omorându-i. Apoi, bărbatul l-a atacat şi pe noul iubit al femeii, pe care l-a lovit cu o rangă în cap şi l-a tăiat la gât.
Bărbatul rănit este internat în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş.
 
 
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close