Antena 3 CNN Actualitate Un clujean fără permis de conducere și băut, a lovit un biciclist în Ilfov, apoi a fugit de la locul accidentului

Un clujean fără permis de conducere și băut, a lovit un biciclist în Ilfov, apoi a fugit de la locul accidentului

Un tânăr de 22 de ani din Cluj a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta a condus beat la volanul unei autoutilitare furate și fără permis de conducere, a accidentat grav un biciclist, în zona pod CFR Mogoșoaia-DN1A, după care a fugit.

Un clujean fără permis de conducere și băut, a lovit un biciclist în Ilfov, apoi a fugit de la locul accidentului
12 Mai 2020   •   20:56

Duminică seara, polițiștii rutieri din Buftea au fost sesizați despre un accident soldat cu rănirea gravă a unui bărbat, în zona pod CFR Mogoșoaia-DN1A, în care a fost implicată o autoutilatară.

Șoferul a fugit, însă a fost identificat ulterior în persoana unui tânăr de 22 de ani din județul Cluj.

Polițiștii au constatat faptul că tânărul nu avea permis de conducere, iar în urma testării acestuia cu apratul etilotest a rezultat o valoare de 0.75 alcool pur în aerul expirat.

Din cercetări a rezultat că tânărul a furat autoutilitara de la o firmă, iar în timp ce ar fi condus-o pe DN1A-Mogoșoaia, județul Ilfov, dinspre orașul Buftea către București, ar fi accidentat un bărbat, în vârstă de 23 de ani, care mergea pe o bicicletă, în aceeași direcție de mers.

După accident, șoferul a fugit. Bărbatul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, iar Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: accident baut clujean
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close